Morgonlista

Morgonlista

I brist på annat får ni en liten lista. Enjoy.

När går du upp?

När lillkillen behagar vakna, brukar vara runt 6.

 

Vad är det första du gör varje morgon?

Kollar klockan. Kissar.

 

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje morgon?

Nu för tiden, 30 sek. Stoppar in lillens flaska i micron och passar under tiden på att kissa och stoppa tandborsten i munnen sen är det mammajobb som gäller. Toalettbesök är för lyxlivet.

 

Är frukost viktig?

Dagens viktigaste mål. Men jag har aldrig varit en frukostmänniska. Har snarare haft svårt att äta frukost. Jag behöver vara igång lite innan det känns “bra” att äta frukost.

 

Vad äter du till frukost?

Det varierar. Men lat som jag är äter jag gärna sånt som går fort att göra, typ Oboy och ostmacka. Yoghurt, flingor och mjölk och liknande är gott och så men jag får alltid ont i magen. Trots att jag som laktosintolerant alltid kör med laktosfritt får jag ändå ont i magen. Jag tror det är för att jag sväljer luft eller något sånt när jag äter med sked. Jag är lite onormal.

 

Är du morgontrött?

Ohja. Tobias säger alltid hej då innan han går till jobbet. Flera gånger har jag skickat ett besviket sms till honom när jag vaknat och varit lite ledsen att han inte sa hejdå innan han gick. Det hade han gjort, och jag hade svarat men inte var jag vaken. En av konsekvenserna av att vara en sömngångare och morgontrött.

Nu för tiden är man ju dock så illa tvungen att svälja morgontröttheten. Finns inte så många alternativ, när lillkillen vaknar är man illa tvungen att vakna och gå upp.

 

Vad har du för alarm?

En bebis.

 

Hur ser en perfekt morgon ut?

Sovmorgon och hotellfrukost. Älskar hotellfrukost. Eller egentligen att vakna upp till ett framdukat bord med allt möjligt man kan tänkas vara sugen på.

 

Vad är det bästa med morgonen?

Utomhus, naturen. Att allt känns så lugnt och mysigt. Även om det spöregnar ute så känns omgivningen så mjuk och lugn. Innan allt och alla har vaknat till liv.

 

Hur går du helt klädd på morgonen?

Trosor och tröja typ.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.