söndagsuppdatering

söndagsuppdatering

Och så var ytterligare en vecka förbi. Har varit en ganska lugn vecka med tanke på min dunderförkylning, som äntligen börjar ge med sig.

I måndags var jag, som jag redan berättat i ett tidigare inlägg, på vårdcentralen. Lillkillen fick passa på att spendera lite kvalitetstid med mormor. I Onsdags var vi i uddevalla hela lilla familjen. Vi lämnade tillbaka varor på IKEA och passade på att växla in gamla mynt. Tobias hade en stor glasburk som han samlar mynt i i hur många år som helst. Jag har sagt till honom hela sommaren att växla in dem men det har inte blivit av. Så, i onsdags, med en dag tillgodo, passade vi på att växla in dem. Blev en ganska mysig summa på kontot. På kvällen svängde vi förbi Junkyard på shoppingkväll. Det blev ett par nya mjukisbyxor och en tröja. I Fredags var jag och lillkillen i Marstrand. Trots väldigt tråkiga omständigheter (begravning) var det trevligt att träffa släkt man inte träffat på länge. Det blir så kluvet i sådana situationer. Självklart är det sorgligt att behöva träffas under dessa omständigheter men samtidigt som man är glad att träffa alla. Det blev en lång dag för lillkillen men han var väldigt glad att få träffa massa nya människor, framförallt sina sysslingar. Igår var vi bara hemma och tog det lugnt. Åt godis och kollade på film. Jag stensomnade innan klockan var ens elva, var hur trött som helst. Var kanske förkylningens sista dödsryck för idag har jag mått relativt bra.

helgmys

Idag har vi bara slappat. Samtidigt som jag blir bättre blir sambon sämre. Hans tur att drabbas av dödsförkylningen. Håller tummarna för att han inte ska ta lika mycket stryk som jag gjorde. Sen kom svärföräldrarna på besök. Det bjöds på gofika och bebisbus.

I veckan gjorde jag även den sista touchen på babyfilten. Den blev lite för liten för att ha som överkast på spjälsängen men lillkillen verkar gilla den ändå.

SaveSave

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.