Bullet journal – September setup

Bullet journal – September setup

Bullet journal

Tänkte dela med mig av min september-setup. Kanske måste börja från början. Jag har alltså en bullet journal, för er som inte vet vad det är, kort sagt är det min kalender, min dagbok, min att göra lista och min anteckningsbok. För bättre förklaring och mer information kolla in länken ovan. Jag har lite allt möjligt i min Bujo (förkortning för Bullet journal) men tänkte dela med mig av min layout för denna månaden.

Månadsmodul

Jag har en klassisk månads layout, där jag kan fylla i möten, event, födelsedagar och liknande. Jag har även en separat sida för alla årets födelsedagar men det är månadslayouten jag kollar dagligen. Än så länge ser månaden ganska tom ut, har inte så mycket planerat och har inte hunnit fylla i riktigt allt än.

bullet journal september setup

 

Tracker och ”att göra” lista

Min ”dagliga vanor”-tracker. Har provat lite olika varianter men det är denna form jag tycker bäst om. Än så länge, vem vet, nästa månad kanske jag provar något helt nytt.

Min ”Att göra” lista. Det här uppslaget är nog det som ändrats mest genom hela Bujon. Jag har haft svårt att hitta en form som jag tycker om och som fungerar. Dessa listor blir snabbt överfulla och röriga. Nu provar jag att med hjälp av post-it organisera listan. Då kan jag lätt ta bort post-it lapparna när listan blir full och behöver fyllas på. Eller om det helt enkelt börjar bli ont om plats så kan jag enkelt möblera om. Jag återkommer vid månadens slut om utvärdering av denna variant.

Bullet journal september setup

 

 

Dessa tre moduler är de jag använder och uppskattar mest. Någon annan där ute som kör med en Bujo? Vad tycker ni? För mer inspiration kan ni alltid kolla in min Bujo boardPinterest.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.