Sjukstuga

Sjukstuga

Lillkillen och lillkusinen på kräftskiva.

 

Dåligt med uppdatering det senaste. Har inte haft någon ork på kvällarna, vilket är den tid jag har för mig själv och möjlighet att landa här. Har egentligen inte hänt så mycket här. Vi var på kräftskiva i lördags, hos sambon morbror med familj. Äntligen fick jag passa på att vräka i mig kräftor och räkor. Sambon tycker räkor är dålig mat eftersom de är så oeffektiva. Det tar lång tid att äta och är typ ingen näring. Så, kräftskivor är mitt tillfälle att ta ikapp för ett helt år.

Vi har haft en mäklare här för att värdera lägenheten. Inte för att vi ska flytta just nu utan mest för att vi ville få en värdering nu när badrummet är klart. Vi hade inte tänkt renovera så mycket mer här hemma och ville väl mest få en professionell bedömning på det jobb vi gjort. Samt stämma av om det är någon idé att renovera köket. Värderingen gick bra, vi fick ingen slutgiltlig summa direkt men mäklaren sa att vi hade gjort ett bra jobb samt att lägenheten var “attraktiv”. Det känns bra, vi får se var det landar.

Sen har vi blivit sjuka. Eller ja, jag och lillkillen har blivit rejält förkylda. Det började med lillkillen igår kväll. Han var tät i näsan och gnälligare än vanligt vid läggdags. Inatt vaknade jag av att han gnällde, kände på honom och han var glödhet. Febern visade 39,4. Efter en lång och jobbig natt hade febern gått ner något. Jag vaknade med jättesvullen hals, rinnande näsa och feber. Superkul. Lillkillens feber gick upp igen och det blev ett besök hos farbror doktorn. Efter undersökning och provtagning konstaterades det inte var några bakterier som ställer till det, utan att det troligtvis bara är en virusinfektion. En vanlig sketen förkylning helt enkelt. Så nu ligger vi här och snörvlar ikapp. Dock är lillkillen “aningen” mer gnällig än mig. Det där med att andas med munnen och ha napp samtidigt är inte så värstan roligt. Återstår att se hur mycket jag får sova inatt.

 

SaveSaveSaveSaveSaveSave

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.