Lite update

Lite update

Dagarna rullar på. Det händer inte så mycket, eller det är inte så mycket variation mellan dagarna. Vi äter, sover, byter blöja, promenerar, skrattar och gooooosar. Livet är helt klart mycket bra!

I lördags var det ett år sedan vi plussade (positivt resultat på graviditetstestet för er som inte hänger med i svängarna). Helt galet att det redan är ett år sedan. Fast å andra sidan känns graviditeten som ett avlägset minne trots att det inte var så värst länge sedan jag var gigantisk och vaggade fram med en sparkande bebis i magen. Jag håller på och filar på ett inlägg om graviditeten. Har blivit ombedd att berätta vår historia då allt trots komplikationer fick ett väldigt lyckligt slut. Men det inlägget får ni vänta lite på, det är så mycket känslor som bubblar upp vilket gör att det tar lite tid. Resan till plusset var även den en krokig väg, kommer ett inlägg om det också någon gång i framtiden. Fast kanske borde skriva det inlägget först. Jaja, fortsättning följer helt enkelt.
Nu ligger jag och slappar i soffan och kollar på “Jorden runt på 6 steg”. Jag tycker det är en ganska rolig program idè, dessutom tycker jag om Filip och Fredrik. Det blir liksom aldrig tråkigt med dem. Nä, nu ska jag jobba på min babyfilt så den blir färdig någon gång.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.