Lördag

Lördag

Idag har jag fått sovmorgon, lycka! Eller ja, väcktes vid sju för matdags. Sen somnade vi om och nästa måltid tog pappa. Tror jag sov till typ 13. Måste ha stensomnat efter att jag vaknade när det var dags för måltid nr2 (10.30-isch). Blev lite chockad när jag vakna om mobilen visade 13.00. Kan dock inte påstå att jag känt mig speciellt utvilad idag.

Annars har det varit en lugn lördag. Blev en tripp till Överby, Maxi rättare sagt, för att köpa ersättning. Det är så retligt att de inte har den ersättning vi använder här på Ica i Vargön.

Påvägen hem köpte vi med oss pizza och kvällen spenderades i soffan framför Sons of Anarchy. MYS.

pizza

Igår stod det städdag på schemat och fick gjort förvånansvärt mycket, i städväg. Sen kom mamma på besök, vi fikade och hon tog en promenad med lillkillen. Jag hade ju kunnat lägga den timmen på att städa men “what’s the fun in that”. Så jag la mig på sängen och halvsov istället. Man får ju passa på liksom. Jag fick en jätte gullig bok av mamma, Brev till min bebis. Det är en bok fylld med massa brev man kan fylla i och ge till sitt barn i framtiden. Vissa hade givna titlar medan andra var helt blanka. Hur charmig som helst.

Brev till min bebis

 

Nu ska jag luta mig tillbaka och njuta av en lugn lördagkväll, eller kanske ska ta tag i den där högen med stryktvätt som har kastar elaka blickar på mig i flera dagar. Hmmm

SaveSave

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.