Vardagsäventyr i Alingsås

Vardagsäventyr i Alingsås

Vardagsäventyr i ett somrig Rödene

Sommar i Rödene.

Tjoho. Idag har vi varit ute på ett litet vardagsäventyr. Jag har varit hos tandläkaren så då passade vi på att ta en eftermiddag i Alingsås. För förtygligande så går jag fortfarande hos min tandläkare i Alingsås trots att jag numera är bosatt i Vargön. Låter kanske lite omständigt men jag är så himla nöjd med min tandläkare på Tandvillan. Dessutom har jag fortfarande delar av familjen kvar i Alingsås så då kan man passa på att umgås med dem.

Att gå till tandläkaren är ju alltid ett äventyr, visserligen ett dyrt äventyr. Man vet aldrig vad de hittar. Det var dessutom nästan två år sedan jag var hos tandläkaren. Man brukar gå en gång om året men förra året var det fullproppat med jobb så jag fick aldrig tillfälle. Sen kom graviditeten och det fruktansvärda illamåendet. Usch, det var hemskt, vissa dagar klarade jag inte ens av borsta tänderna. Trots lång tid och dåligt borstande under graviditeten såg allt ändå ganska okej ut. Eller ja, en tand som var ”dålig”, ett hål som måste lagas eller eventuellt rotfyllas. Den tanden har krånglat en tid nu så blev inte direkt förvånad. Förövrigt var det bara mina visdomständer som krånglade men det har de alltid gjort så ingen nyhet direkt.

Medan jag var hos tandläkaren fick lillkillen vara med Morfar. Tror de hade trevligt. Morfars hundar är ju hur roliga som helst så han hade nog roligt. Dock var det ju väldigt tråkigt att sova när man kunde kolla på hundarna så lillkillen har inte sovit så mycket under dagen. Vilket resulterade i en aningen omständig läggning. Men nu sover han gott i alla fall.

Sen stannade vi kvar i Rödene och hängde lite med gänget samt åt lite god mat innan vi styrde bilen hemåt. Nu ligger jag i soffan och ska försöka virka några längder på min babyfilt. Secret life of Walter Mitty rullar i bakgrunden. Lugn och skön torsdagkväll med andra ord!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.