14 veckor av lycka

14 veckor av lycka

14 veckor gammal bebis.

Nyfödd bebis
Lillkillen knappt några minuter gammal. Idag är han en 14 veckor gammal bebis.

 

Idag blir lillkillen 14 veckor. Många tänker säkert “vart tog tiden vägen”, men jag är så kluven i det. Å ena sidan så undrar man verkligen var tiden tog vägen. Varje kväll förundras jag över hur jag inte fått gjort något, inte ens plockat ur diskmaskinen. Men å andra sidan känns det som att vi alltid har haft vår lilla guldklimp hos oss. Jag har svårt att minnas hur livet var utan honom. Han känns så självklar, som han alltid har funnits där. Men jag tror många nyblivna föräldrar känner igen sig i dessa känslor. Tiden går så fort, samtidigt passar man på att njuta varje minut så det känns inte som den går så himla fort just nu.

14 veckor och växer så det knakar, både på längd och i vikt. Och utvecklingsmässigt ska vi inte tala om. Det är så otroligt häftig att se hur han utvecklas. Hur han rullar över till mage, hur han försöker krypa (det är verkligen inte långt borta nu, tror helt seriöst det bara är veckor kvar), hur händerna börjar komma dit han vill och hur han häver sig upp till sittandes så fort han får chansen. Dock är det lite vingligt att sitta helt på egen hand än.

Så fort han lärde sig att rulla över till mage (för några veckor sedan) så är det inte aktuellt att ligga på rygg längre. I vagnen ska han absolut ligga på mage. Så här såg det ut när vi var ute och promenerade igår.

Nyfiken bebis.

Nyfiken i en strut.

Gissa om jag folk jag mötte skrattade när de såg det lilla huvudet kika upp över barnvagnskanten.

Nu var det läckage här, mamman måste gå och fixa.

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.